TÜV AUSTRIA Hellas: «Ακούμε και Προσφέρουμε» στους νέους

Date:

Share post:

H TÜVAUSTRIAHellas, οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, στέκεται στο πλευρό της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης ΝΕΜ Basketball Club, στηρίζοντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με δωρεά ύψους 3.000 ευρώ για την αγορά εξοπλισμούγια το NEM Basketball School. 

Η εταιρεία, με το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά και σε πείσμα της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία, στηρίζει τους νέους αθλητές προάγοντας τα Πρότυπα για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τη σημασία της ομαδικότητας και την περαιτέρω ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύει στην πράξη τους αγώνες και την πρόοδο των νέων αθλητών, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας. 

Η ΝΕΜ (Νεανική Εστία Μεγαρίδας) BC (Baskeball Club) ιδρύθηκε στα Μέγαρα το 1974. Διαθέτει σήμερα περισσότερους από 350 νέους αθλητές με επίσημο δελτίο, ηλικίας από 5 έως και 17 ετών, ενώ η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης, έχει διαγράψει μια εκπληκτικά ανοδική πορεία τα τελευταία έτη. Από τοπικά πρωταθλήματα ΕΣΚΑΝΑ, αγωνίζεται σήμερα στην Β’ Εθνική κατηγορία, στην οποία μάλιστα έχει ανέβει ήδη στην πρώτη θέση, διεκδικώντας με μεγάλες αξιώσεις την άνοδό της στην εθνική κατηγορία Α2.  

Η TÜV AUSTRIA Hellas στο πλαίσιο των δράσεων προσφοράς της στην κοινωνία, μέσω του προγράμματος «Ακούμε και Προσφέρουμε», συνεχίζει με συνέπεια να αφουγκράζεται και να ενισχύει όλους εκείνους που χρειάζονται στήριξη. Με αίσθημα ευθύνης και πιστή στις αξίες της και το όραμά της για την ανάδειξη της Ποιότητας, αναγνωρίζει τους Ανθρώπους – Κοινωνικά Πρότυπα που ξεχωρίζουν, και ενισχύει και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές τους. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Ν.Δασκαλαντωνάκης: Τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης

Η τιμητική διάκριση ήρθε σε συνέχεια της διαχρονικής προσφοράς του ιδρυτή της Grecotel και της οικογένειάς του στην εκκλησία, στην οικονομία και ευρύτερα στον τόπο και στους ανθρώπους του.

Νέο κέντρο καινοτομίας από τη Bayer AG

Το νέο κέντρο παρέχει επί του παρόντος χώρο για 100 εργαζόμενους, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να καλύψει άλλες 50 ακόμα θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες.

ΜοU μεταξύ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Accenture

Κοινός στόχος των δύο πλευρών είναι η ενίσχυση της σύνδεσης των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με την Accenture και την ευρύτερη αγορά εργασίας.

Eπέκταση του δικτύου ταχυφορτιστών της Blink από τον Όμιλο Globalsat-Teleunicom

Η συμφωνία με την Carrefour προβλέπει την τοποθέτηση σταθμών φόρτισης στο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας πανελλαδικά.