TÜV AUSTRIA: Συνεργασία με τα FOOD ALLERGENS LABS σε Ελλάδα και Κύπρο

Date:

Share post:

Σε ένα περιβάλλον όπου ο εργαστηριακός έλεγχος και η ανάλυση των τροφίμων είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων η TÜV AUSTRIA, διεθνής οργανισμός τεχνικών ελέγχων και πιστοποιήσεων με παρουσία σε 41 χώρες, αποφάσισε την στρατηγική συνεργασία μέσω της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και τη συνένωση των δυνάμεων της με την FOOD ALLERGENS LABSδιαπιστευμένα εργαστήρια ανάλυσης τροφίμων και νερού σε Ελλάδα και Κύπρο

Τα εργαστήρια της FOOD ALLERGENS LABS διαθέτουν ευρύτατο πεδίο διαπιστεύσεων σε περισσότερες από 1.100 παραμέτρους σε τρόφιμα και νερό. Ξεχωρίζουν για τις πρωτοποριακές διαπιστεύσεις σε ethylenoxide, pyllolizidine alkaloids, amino acids που τα καθιστούν ως τα μοναδικά εργαστήρια αναλύσεων στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης που κατέχουν τέτοιου είδους διαπιστεύσεις, ενώ, πρόσφατα απέκτησαν NMR εργαστηριακό εξοπλισμό, για την πρωτοποριακή ανάλυση προέλευσης ελαιόλαδου.

Σήμερα, τα εργαστήρια της FOOD ALLERGENS LABS απασχολούν σε μόνιμη και αποκλειστική απασχόληση 33 υπαλλήλους σε Ελλάδα και Κύπρο με διαπιστευμένα εργαστήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο και Λάρνακα.

Τα εργαστήρια FOOD ALLERGENS LABS διατηρούν την οικονομική και διοικητική τους αυτοτέλεια και βάσει του επιχειρηματικού σχεδίου, θα ενδυναμωθούν περαιτέρω για την επιτυχή κάλυψη και νέων αναγκών στις εργαστηριακές αναλύσεις, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς των τροφίμων. Στόχος αυτής της συνέργειας είναι η παροχή στην ελληνική και παγκόσμια αγορά ενός πλήρους πακέτου υπηρεσιών εργαστηριακών αναλύσεων, οι οποίες είναι απαραίτητες & προαπαιτούμενες για την αξιόπιστη πιστοποίηση προϊόντων τροφίμων και την τοποθέτησή τους στις αγορές. 

Ο Γιώργος Σειραγάκης, Γενικός Διευθυντής των εργαστηρίων FOOD ALLERGENS LABS σε Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε σχετικά: H στρατηγική μας συνέργεια με τον κορυφαίο οργανισμό πιστοποίησης TÜV AUSTRIA δημιουργεί ένα νέο περιβάλλον και πέρα από την Ελλάδα και την Κύπρο, για την εργαστηριακή ανάλυση των τροφίμων. Τα εργαστήριά μας θα ενδυναμωθούν σημαντικά με την νέα αυτή συμφωνία μας και προσδοκούμε σε περαιτέρω αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας στην ευρεία πελατειακή μας βάση σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Η συνεχής αναβάθμιση των εγκαταστάσεων μας, η ανάπτυξη της τεχνογνωσίας μας σε νέες αναλύσεις, η συνεχής επέκταση του πεδίου των διαπιστεύσεών μας και οι συνέργειες με την TÜV AUSTRIA για την περαιτέρω ανάπτυξή μας με τον συνδυασμό των δυνάμεών μας είναι καίριες στοχεύσεις μας και ανήκουν στα άμεσα συμφωνημένα πλάνα μας. Όλοι στα εργαστήρια της FOOD ALLERGENS LABS, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και σίγουροι για τα λαμπρά αποτελέσματα αυτής της συνέργειας.

Ο Γιάννης Καλλιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas, Executive Business Director Business Assurance τoυ TÜV AUSTRIA Group και εκτελεστικό μέλος του Executive Committee του TÜV AUSTRIA Group, δήλωσε σχετικά: Καλωσορίζουμε τα διαπιστευμένα εργαστήρια της FOOD ALLERGENS LABS στο διεθνή όμιλο της TÜV AUSTRIA. Τα εργαστήρια είναι γνωστά από την ίδρυσή τους για τις πρωτοποριακές τους υπηρεσίες, την ευελιξία και την ταχύτητά τους και το ξεχωριστό αποτύπωμά τους στην αγορά των εργαστηριακών αναλύσεων και δοκιμών που τα έχουν ήδη οδηγήσει σε μια από τις πρώτες θέσεις της αγοράς σε Ελλάδα και Κύπρο. Καλωσορίζουμε τους νέους μας συναδέλφους και είμαστε ανυπόμονοι για να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!            

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

ΙΣΝ: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση PET/CT στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.)

Η τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων είναι μία απεικονιστική εξέταση για τον εντοπισμό πλήθους παθήσεων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και οι εγκεφαλικές διαταραχές.

Η Πλαίσιο ενισχύει το έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Με βασικό πυλώνα την προσφορά και την παροχή στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης της εταιρείας.

Demo: Δράση #WomenAt για τον Μάρτιο 

Οι γυναίκες της εταιρείας έχουν βήμα όλο τον Μάρτιο, για να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, τα εμπόδια αλλά και τις συμβουλές τους με τις νέες, σύγχρονες επαγγελματίες.

EEΣ: Τίμησε τις εθελόντριες όλων των Σωμάτων του για την προσφορά τους

Στα 146 χρόνια πορείας του ΕΕΣ οι εθελόντριες έχουν συνεισφέρει ώστε ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος ανθρωπιστικός οργανισμός στην Ελλάδα να στέκεται δίπλα στην κοινωνία.