TÜV AUSTRIA Hellas: Πλατφόρμα Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης

Date:

Share post:

O Oργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων TÜV AUSTRIA Hellas παρουσίασε πρόσφατα τη νέα Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού για την Νομοκανονιστική Συμμόρφωση. Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας τις σύνθετες προσκλήσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι σύγχρονοι οργανισμοί σχετικά με την τήρηση των νομοκανονιστικών απαιτήσεων, μέσα από το νέο, καινοτόμο εργαλείο, δημιουργεί ολοκληρωμένες λύσεις στο πλαίσιο ενός ολιστικού μοντέλου συμμόρφωσης που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης, έχει στόχο την αξιόπιστη ενημέρωση και την εν γένει Υποστήριξη των επιχειρήσεων σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και αλλαγές στο ισχύον νομικό πλαίσιο. Μέσα από το σύγχρονο, εύχρηστο, ασφαλές και φιλικό εργαλείο, επιτυγχάνεται η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, προσδίδοντας αξιοπιστία και ασφάλεια σε κάθε Οργανισμό που το επιλέγει. 

Επιπλέον, κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει, ανάλογα με τις ανάγκες της, τρία διαφορετικά επίπεδα βαθμού συνεργασίας : CoreLevel,  AdvancedLevel, PremiumLevel. 

Η Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού μαζί με την Υπηρεσία Ελέγχου και Αξιολόγησης Ετικετών/Επισήμανσης (Labelling) που ήδη περιλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εταιρείας, προσφέρει προσαρμοσμένες  υπηρεσίες Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης ανάλογα με τον χώρο δραστηριότητας κάθε οργανισμού. 

Σημειώνεται ότι μέσα από την Υπηρεσία Ελέγχου και Αξιολόγησης Ετικετών/Επισήμανσης (Labelling) οι επιχειρήσεις ενημερώνονται έγκαιρα για την συμμόρφωση των παρεχόμενων πληροφοριών επισήμανσης της χώρας που προορίζονται για διακίνηση, διασφαλίζοντας την αποφυγή και πρόληψη ανακλήσεων σχετικών με τις επισημάνσεις. 

Η TÜV AUSTRIA Hellas παρακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς και με την Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης και την Υπηρεσία Ελέγχου και Αξιολόγησης Ετικετών/Επισήμανσης (Labelling) απαντάει στις ανάγκες των επιχειρήσεων. Σε ένα κόσμο που όλα συνεχώς αλλάζουν, η TÜV AUSTRIA Hellas όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, μένει σταθερά στο πλευρό των οργανισμών, προωθώντας μια νέα εταιρική κουλτούρα, βασισμένη στα γρήγορα αντανακλαστικά, την εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και την αξιόπιστη ενημέρωση.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».