TÜV AUSTRIA Hellas: Στηρίζει την ομάδα της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος BC

Date:

Share post:

O oργανισμός πιστοποίησης και επιθεωρήσεων TÜV AUSTRIA Hellas ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ΝΕΜ BC και τη σεζόν 2022-23, και ειδικότερα της Αντρικής Ομάδας καλαθοσφαίρισης, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Β’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ για το 2021-22. Ακολουθώντας μια ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, η ομάδα έχει ήδη προαχθεί σε 3 εθνικές κατηγορίες, ενώ φέτος ανέβηκε και θα αγωνίζεται στην εθνική κατηγορία Α2. 

Η TÜV AUSTRIA Hellas στηρίζει έμπρακτα το όραμα της ομάδας της NEM BC, αναδεικνύοντας το αθλητικό ιδεώδες και τις διαχρονικές αξίες του διαχρονικού Αθλητισμού που προάγονται στο σύλλογο μέσα από τα αθλήματα που συμμετέχει, ενώ στα συνεχώς αναπτυσσόμενα τμήματα μπάσκετ του NEM BASKETBALL SCHOOL, που αποτελούνται από περισσότερα από 400 παιδιά όλων των ηλικιών, οι νεαροί αθλητές μαθαίνουν τη σημασία της ομαδικότητας και την υγιεινό τρόπο ζωής μέσω του Αθλητισμού. Η NEM BC, με την βοήθεια έμπειρων προπονητών, έχει αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία και μέσα από τουρνουά και φιλικούς αγώνες φροντίζει καθημερινά για την πρόοδο των παιδιών, με σύμμαχο «στον αγώνα» αυτό την TÜV AUSTRIA Hellas, μια εταιρεία που διαχρονικά προάγει τον Πολιτισμό. 

Η TÜV AUSTRIA Hellas στηρίζει της NEM ΒC για μια ακόμη χρονιά και δείχνει στην πράξη το διαχρονικό της ενδιαφέρον για την Κοινωνία και τον Αθλητισμό, ενισχύοντας όλους εκείνους που χρειάζονται στήριξη. Η εταιρεία, επενδύοντας σε μια «Ομάδα Πρότυπο» για το ήθος της, ενισχύει την κουλτούρα του Αθλητισμού, ενώ παράλληλα δίνει ώθηση στα όνειρα των νέων παιδιών και τιμά τον Πολιτισμό. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content