TÜV AUSTRIA Hellas: Στηρίζει την ομάδα της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος BC

Date:

Share post:

O oργανισμός πιστοποίησης και επιθεωρήσεων TÜV AUSTRIA Hellas ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ΝΕΜ BC και τη σεζόν 2022-23, και ειδικότερα της Αντρικής Ομάδας καλαθοσφαίρισης, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Β’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ για το 2021-22. Ακολουθώντας μια ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, η ομάδα έχει ήδη προαχθεί σε 3 εθνικές κατηγορίες, ενώ φέτος ανέβηκε και θα αγωνίζεται στην εθνική κατηγορία Α2. 

Η TÜV AUSTRIA Hellas στηρίζει έμπρακτα το όραμα της ομάδας της NEM BC, αναδεικνύοντας το αθλητικό ιδεώδες και τις διαχρονικές αξίες του διαχρονικού Αθλητισμού που προάγονται στο σύλλογο μέσα από τα αθλήματα που συμμετέχει, ενώ στα συνεχώς αναπτυσσόμενα τμήματα μπάσκετ του NEM BASKETBALL SCHOOL, που αποτελούνται από περισσότερα από 400 παιδιά όλων των ηλικιών, οι νεαροί αθλητές μαθαίνουν τη σημασία της ομαδικότητας και την υγιεινό τρόπο ζωής μέσω του Αθλητισμού. Η NEM BC, με την βοήθεια έμπειρων προπονητών, έχει αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία και μέσα από τουρνουά και φιλικούς αγώνες φροντίζει καθημερινά για την πρόοδο των παιδιών, με σύμμαχο «στον αγώνα» αυτό την TÜV AUSTRIA Hellas, μια εταιρεία που διαχρονικά προάγει τον Πολιτισμό. 

Η TÜV AUSTRIA Hellas στηρίζει της NEM ΒC για μια ακόμη χρονιά και δείχνει στην πράξη το διαχρονικό της ενδιαφέρον για την Κοινωνία και τον Αθλητισμό, ενισχύοντας όλους εκείνους που χρειάζονται στήριξη. Η εταιρεία, επενδύοντας σε μια «Ομάδα Πρότυπο» για το ήθος της, ενισχύει την κουλτούρα του Αθλητισμού, ενώ παράλληλα δίνει ώθηση στα όνειρα των νέων παιδιών και τιμά τον Πολιτισμό. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Ν.Δασκαλαντωνάκης: Τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης

Η τιμητική διάκριση ήρθε σε συνέχεια της διαχρονικής προσφοράς του ιδρυτή της Grecotel και της οικογένειάς του στην εκκλησία, στην οικονομία και ευρύτερα στον τόπο και στους ανθρώπους του.

Νέο κέντρο καινοτομίας από τη Bayer AG

Το νέο κέντρο παρέχει επί του παρόντος χώρο για 100 εργαζόμενους, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να καλύψει άλλες 50 ακόμα θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες.

ΜοU μεταξύ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Accenture

Κοινός στόχος των δύο πλευρών είναι η ενίσχυση της σύνδεσης των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με την Accenture και την ευρύτερη αγορά εργασίας.

Eπέκταση του δικτύου ταχυφορτιστών της Blink από τον Όμιλο Globalsat-Teleunicom

Η συμφωνία με την Carrefour προβλέπει την τοποθέτηση σταθμών φόρτισης στο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας πανελλαδικά.