TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίηση του κέντρου «The Ranch»

Date:

Share post:

Την παιδική κατασκήνωση & αθλητικό ψυχαγωγικό κέντρο  «The Ranch», πρότυπες , οικολογικές , εναρμονισμένες  με το φυσικό περιβάλλον εγκαταστάσεις, πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Συγκεκριμένα, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πραγματοποίησε επιθεωρήσεις σε όλους τους χώρους του «The Ranch» και πιστοποίησε την  παιδική κατασκήνωση  & αθλητικό –ψυχαγωγικό κέντρο με βάση το πρότυπο ISO 22000:2018 και το HACCP Codex Alimentarius αναφορικά με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, το ISO 9001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και το ISO 14001:2015 που αφορά το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Με δεδομένο ότι το «The Ranch» φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο καθώς και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, η απαρέγκλιτη τήρηση και των πιο αυστηρών προϋποθέσεων που θέτουν τα παραπάνω πρότυπα είναι αδιαπραγμάτευτή. 

Έτσι, η συνεργασία του «The Ranch» με την TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει βαρύνουσα σημασία, καθώς η επιχείρηση επέλεξε τον κορυφαίο φορέα πιστοποίησης στη χώρα επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία του, τη σημασία στη λεπτομέρεια αλλά και τη διαφάνεια στις διαδικασίες των ελέγχων και της απονομής των πιστοποιητικών

Ειδικά φέτος, εν μέσω πανδημίας, η επιλογή της TÜV HELLAS (TÜV NORD) και η έναρξη της συνεργασίας μαζί της αποτελεί «ψήφο εμπιστοσύνης» στο πρόσωπό της, τόσο από τη διοίκησης της εταιρείας όσο και από τους χιλιάδες επισκέπτες του χώρου. 

Το «The Ranch» βρίσκεται στην κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας έχει έκταση 330 στρεμμάτων και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα. Στις σύγχρονες οικολογικές εγκαταστάσεις άθλησης και διαμονής του The Ranch προσφέρονται με ασφάλεια πρωτότυπες δραστηριότητες, αθλητική ψυχαγωγία και ατελείωτο παιχνίδι σε ένα χώρο που δένει αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον.

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, από τα μέσα Ιουνίου έως τα τέλη Αυγούστου, το The Ranch λειτουργεί αποκλειστικά  ως οργανωμένη παιδική κατασκήνωση φιλοξενώντας παιδιά ηλικίας 6  έως 16   ετών ,  παρέχοντας τους πλειάδα από αθλητικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες , υπό την επίβλεψη  άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού.

Η κυρία Uxue Azpiroz, Διευθύντρια Γραφείου Κρήτης και Vice President Food TÜV NORD δήλωσε: «Η ασφάλεια των τροφίμων αλλά και των χώρων που φιλοξενούν μικρά παιδιά και ευπαθείς ομάδες είναι αδιαπραγμάτευτη. Έτσι, η επιλογή της διοίκησης του “The Ranch” να συνεργαστεί μαζί μας για μια σειρά από εξαιρετικά απαιτητικές διαδικασίες μας τιμά και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει τη δέσμευση αλλά και την αξιοπιστία μας απέναντι στους συνεργάτες μας και το ευρύ κοινό, ειδικά στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε». 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Εθνικός Κλιματικός Νόμος και Ασφάλιση έναντι καταστροφικών Κινδύνων

Σε μια φάση αδιέξοδης ενεργειακής κρίσης -για την άμεση αντιμετώπιση της οποίας στην Ευρώπη φαίνεται να μην υπάρχουν...

Για δεύτερη χρονιά, η ΕΠΕ στηρίζει την Ομάδα Αιγαίου

Σε εννέα νησιά εξετάστηκαν στο πνευμονολογικό ιατρείο συνολικά 290 άτομα, σχεδόν τριπλάσιος αριθμός συγκριτικά με την περσινή χρονιά.

UNILEVER: Νέες αρχές για την εμπορία τροφίμων σε παιδιά

Η εταιρεία θα σταματήσει την προώθηση και τη διαφήμιση τροφίμων και αναψυκτικών σε παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών τόσο στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΝΕΚ LINES: Τριπλή δράση προσφοράς για την ζωή

Εργαζόμενοι της ΑΝΕΚ LINES και κάτοικοι της πόλης επιβεβαίωσαν μέσω της 18ης εθελοντικής αιμοδοσίας ότι λίγα λεπτά από το χρόνο όλων μας αρκεί για να σωθεί μία ζωή.