V+O: 4η χρονιά στο ΤΟΡ 120 Global PR Agency Ranking

Date:

Share post:

Με μια διάκριση η V+O βρέθηκε μεταξύ των πλέον επιδραστικών και επιτυχημένων εταιρειών και ομίλων του κλάδου επικοινωνίας, παγκοσμίως και συγκεκριμένα ανάμεσα στα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα στρατηγικής επικοινωνίας και PR που αποτελούν πάνω από το 50% των εταιρειών που βρίσκονται στην κατάταξη.

Ξεκινώντας ως εγχείρημα μιας μικρής ομάδας στελεχών, η V+O πέτυχε να ισχυροποιήσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά ήδη από τα πρώτα χρόνια δραστηριοποίησής της. Σήμερα, με μεθοδικά βήματα, συνέπεια, τόλμη και διορατικότητα, αποτελεί ένα δυναμικό και ανεξάρτητο δίκτυο 13 εταιρειών σε 7 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με εκτεταμένο επιχειρησιακό αποτύπωμα στον κλάδο της Επικοινωνίας.

H ανάδειξη της V+O μεταξύ των μεγαλύτερων ομίλων επικοινωνίας, οι οποίοι προέρχονται από 15 χώρες με τις πιο ισχυρές οικονομίες παγκοσμίως, αποτελεί μια ακόμη σημαντική απόδειξη της αυτοδύναμης προσπάθειας και του επαγγελματισμού που πρεσβεύει. Αποτελώντας μια σπουδαία ομάδα περισσότερων από 180 δυναμικών, ανήσυχων και δημιουργικών ανθρώπων σε όλες τις αγορές δραστηριοποίησής της, τα στελέχη της V+O εργάζονται και παράγουν σκέψη και αξία για τους πελάτες τους.  

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η V+O σήμερα αποτελεί στρατηγικό σύμβουλο επικοινωνίας για περισσότερες από 220 κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες, που πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, διαθέτοντας πολύπλευρη εμπειρία σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, με σταθερή προσήλωση στην επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων. Παράλληλα, η V+O αποτελεί την πλέον διακεκριμένη ελληνική εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας και PR, έχοντας λάβει περισσότερες από 84 διεθνείς και εγχώριες διακρίσεις, μεταξύ αυτών εννέα (9) Διεθνή Βραβεία Αριστείας IPRA Golden World Awards, που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους θεσμούς, διεθνώς, για τον κλάδο του PR.

Στο πλαίσιο της διάκρισης της V+O, o Πρόεδρος του Ομίλου V+O Θωμάς Βαρβιτσιώτης δήλωσε: «Η ανάδειξη της V+Ο στο ΤΟΡ 120 Global PR Agency Ranking για 4η χρονιά, αποτελεί για εμάςμια ακόμα απόδειξη της ποιότητας της δουλειάς και τουυψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Η εστίαση στην αριστεία, η πελατοκεντρική κουλτούρα, αλλά και η πεποίθηση ότι η επικοινωνία είναι καταλυτική στο να φέρνει την αλλαγή είναι παγιωμένες στο DNA μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται, αλλά και όλους τους ανθρώπους μας στην V+O για το πάθος, τις αξίες και την πίστη τους στο όραμά μας να αποτελούμε ένα hub δημιουργικότητας και στρατηγικής επικοινωνίας. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την ολοκληρωμένη στρατηγική μας σκέψη και κατεύθυνση, ανταποκρινόμενοι πάντα στις σύγχρονες προκλήσεις».

Related articles

Βίκος: 1ο Cycladic Kids Festival 23 και 24 Σεπτεμβρίου

Το διήμερο σαββατοκύριακο για τα παιδιά, πραγματοποιείται με αφορμή τον 10ου Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

SEAJETS: Δίπλα στους πληγέντες και στην κακοκαιρία Daniel 

Τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό του 1,5 λίτρου παραδόθηκαν στο Δημαρχείο Βόλου, μία νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. 

Διάλογοι ΙΣΝ: Τηλεθεατές ή πολίτες;

Θα τεθεί το ερώτημα αν έχουμε μετατραπεί από ενεργοί πολίτες σε απλούς θεατές ή καταναλωτές ειδήσεων, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η εμπλοκή μας στην πολιτική και πολιτειακή ζωή.

Χαμόγελο του Παιδιού: Διεθνής Συνάντηση με τον Σουηδικό Φορέα BRIS

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις και συζητήσεις υπό τον συντονισμό της Πηγής Πρωτοψάλτη, Συντονίστριας των Διεθνών Συνεργασιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Skip to content