Vodafone: Στήριξε τον διαγωνισμό “Fintech Challenge ’17”

Date:

Share post:

Η Vodafone Ελλάδας, πιστή στη στρατηγική της για την καλλιέργεια δεξιοτήτων στους νέους και την παροχή ευκαιριών για επιχειρηματικότητα και απασχόληση, υποστήριξε τον διαγωνισμό ψηφιακής καινοτομίας “Fintech Challenge 2017”, που διοργανώθηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Alpha Bank.

Ο διαγωνισμός, που έχει ως στόχο την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη τριών καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες του μέλλοντος. Στον διαγωνισμό Fintech Challenge ’17, συμμετείχαν 18 ομάδες και συνολικά 52 άτομα, που ανέπτυξαν καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές στον τομέα του fintech. Ο Αλμπέρτος Μπουρλάς, Head of Youth & Mass Segment στη Vodafone Ελλάδας και μέλος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού FinTech Challenge, στην ομιλία του αναφέρθηκε στον καταλυτικό ρόλο των mobile τεχνολογιών στην υποστήριξη εφαρμογών FinTech που ενδυναμώνουν τον χρήστη τραπεζικών υπηρεσιών, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία του.

Παράλληλα, ο κ. Μπουρλάς, ανέφερε ότι σήμερα το 50% της πρόσβασης στο διαδίκτυο πραγματοποιείται από το κινητό, ενώ αναμένεται ότι σε 2-3 χρόνια το ποσοστό αυτό θα ανέβει στο 80%, καθώς οι Έλληνες θέλουν να υποστηρίζουν την καθημερινή ζωή και εργασία τους από όπου και αν βρίσκονται. Σε αυτή την ανάγκη η Vodafone απαντά με νέες δυνατότητες (όπως τα Vodafone Pass και αλλά πακέτα χρήσης δεδομένων).

Στην υλοποίηση του προγράμματος συμμετείχαν επίσης, ως mentors υψηλόβαθμα στελέχη της Vodafone, που παρείχαν υποστήριξη και καθοδήγηση στις ομάδες, όπως o Πάρης Δεληγιαννάκης, Head of Strategy, ο Κωνσταντίνος Μουμούρης, Head of High Value Segment και ο Δημήτρης Καμπούρης, Enterprise Commercial Manager, μαζί με στελέχη της Alpha Bank και άλλων συνεργατών της τράπεζας.

Η Vodafone Ελλάδας στηρίζει την επιχειρηματικότητα, επενδύοντας στις καλύτερες ψηφιακές υποδομές και υπηρεσίες, που βοηθούν τις ελληνικές επιχειρήσεις να ανταγωνιστούν επί ίσοις όροις στο διεθνές ψηφιακό περιβάλλον και να προσδώσουν αξία στα προϊόντα και τους πελάτες τους. Επιπλέον, στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις, μέσα από συνεργασίες για την υλοποίηση των προγραμμάτων επιβράβευσης πελατών Vodafone Thank You και το CU Around.

Η Vodafone Ελλάδας, στο πλαίσιο της στρατηγικής για τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη στήριξη των νέων, υποστηρίζει επίσης τη θερμοκοιτίδα CU RestartUp @Ρομάντσo, την πρώτη πρωτοβουλία στήριξης της επαγγελματικής δραστηριοποίησης του δημιουργικού κλάδου στην Ελλάδα, μέσω της οποίας νέοι αποκτούν πρόσβαση σε επαγγελματική στέγαση, καθοδήγηση και ευκαιρίες networking ώστε να υποστηρίξουν το δικό τους επαγγελματικό ξεκίνημα.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.