Βραβείο Ermis έλαβε το Πρόγραμμα ΕΚΕ της LG

Date:

Share post:

Με το βραβείο Ermis Silver τιμήθηκε η LG Electronics για το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «LG Αθλητές του Αύριο», που επικεντρώνεται στη σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής ενώ επιδιώκει να ενθαρρύνει παιδιά και εφήβους να συνεχίσουν να αθλούνται έτσι ώστε να αναδείξει τη νέα γενιά αθλητών.

Η εταιρεία, στο πλαίσιο του προγράμματος έχει συνεργαστεί με πρωταθλητές του ελληνικού μπάσκετ, όπως τον Παναγιώτη Γιαννάκη και το Giannakis Academy 2017, τον Γιώργο Πρίντεζη και το LG AegeanBall Festival 2017, καθώς και τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Χρήστο Χαρατάσο στο Spetses Mini Marathon 2017.

Σε δήλωσή της η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, ανέφερε: «Ο αθλητισμός για εμάς στην LG αποτελεί έναν τομέα δράσης που καλλιεργεί και εξελίσσει τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα και τον θεωρούμε σημαντικό και απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητας. Μέσα από το Πρόγραμμα LG Αθλητές του Αύριο’ στόχος μας είναι να μεταδώσουμε τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό, να αναδείξουμε και να υποστηρίξουμε τη νέα γενιά αθλητών. Το 2017 κάναμε τα πρώτα μας βήματα και ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας φέρνοντας 1.500 παιδιά σε επαφή με τους μέντορές τους. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμα υψηλότερους στόχους».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Σε τροχιά κλιματικής ουδετερότητας ο Δήμος Πεντέλης

Στηρίζουν την προσπάθεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πολλαπλά τα οφέλη για τους πολίτες.

Πρώτη εταιρική Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του Υπερταμείου

Το Υπερταμείο με έτος βάσης το 2021, μέτρησε το ανθρακικό του αποτυπώματος για Εκπομπές Πεδίων 1 και 2, έγινε µέλος του δικτύου One Planet SWF και υποστηρικτής των συστάσεων TCFD.

ΑNEK LINES: Εκδήλωση  Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Η ΑΝΕΚ Lines, κατάφερε για μία ακόμα φορά να αναδείξει την παράδοση και την κρητική κληρονομιά, ταξιδεύοντας φιλόξενα πολιτισμό και οράματα. 

Ασφάλεια και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Aναδείχθηκε ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.