WIND Ελλάς: 12 βραβεία από δυο φορείς για προγράμματα ΕΚΕ

Date:

Share post:

Με δέκα βραβεία που επιβραβεύουν τις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της τιμήθηκε η WIND Hellas στα Hellenic Responsible Business Awards 2018.

Χρυσό βραβείο απέσπασε η ενημερωτική εκστρατεία Kids@safety με θέμα την ανάγκη των παιδιών και των εφήβων για εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων του ψηφιακού κόσμου. Στις τελευταίες δράσεις της εκστρατείας συγκαταλέγονται η συνεργασία με το CSI Institute (Cyber Security International Institute), σε ένα καινοτόμο εγχείρημα διαδικτυακής εκπαίδευσης για γονείς και η νέα τολμηρή καμπάνια αφύπνισης και ενημέρωσης των γονέων για την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών και των εφήβων στο διαδίκτυο με κεντρικό μήνυμα «Εύχεσαι να τις έχει δει ο άντρας σου/η γυναίκα σου».

Ακολούθησαν πέντε silver και τέσσερα bronze βραβεία για: το “Μυστικό της Ανάφης”, την πρώτη τηλεπικοινωνιακή υιοθεσία νησιού, τη δράση “Δείχνουμε το δρόμο για καλό σκοπό” και τα 1.500 μέλη της WIND Running Team που έχουν προσφέρει την τελευταία εξαετία 543.000 Ευρώ σε 43 ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς για παιδιά.

Το πρόγραμμα διαχείρισης φυσικών πόρων Going Paperless για την εξοικονόμηση 36 τόνων χαρτιού χάρη στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού λογαριασμού e-bill και το πρόγραμμα απασχόλησης WIND Young Talents – Graduate Trainee Program’ που έχει εντάξει στην οικογένεια της εταιρείας 20 νέους απόφοιτους αλλά new comers στην αγορά εργασίας.

Οι δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND βραβεύθηκαν πριν λίγες μέρες και από το θεσμό των Retail Business Awards 2017 που αναγνώρισε τη δεύτερη τηλεπικοινωνιακή υιοθεσία νησιού, της Σικίνου, ως την καλύτερη πρακτική ΕΚΕ για το περασμένο έτος.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Τουρισμός: Ζητούμενο η ισορροπία ανάπτυξης και προστασίας της φύσης

Οι αρχές της αειφορίας αναφέρονται στις περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικο-πολιτιστικές πτυχές της τουριστικής ανάπτυξης και στόχος είναι η ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών διαστάσεων.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).
Skip to content