Women Do Business: Βραδιά έμπνευσης γυναικείας επιχειρηματικότητα

Date:

Share post:

H 3η διοργάνωση του Wοmen Do Business έλαβε χώρα την Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου, με περιορισμένο αριθμό παρευρισκομένων λόγω των μέτρων ασφαλείας, που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη,  αλλά με τις ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής να φτάνουν σχεδόν τα διακόσια άτομα. Η ομάδα Wοmen Do Business δραστηριοποιείται από τον Μάιο του 2019 στην πόλη του Ηρακλείου.  Πρόκειται για οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο την  προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και την κατάργηση στερεοτύπων. Στις διοργανώσεις του Wοmen Do Business γυναίκες επιχειρηματίες παρουσιάζουν τις ιστορίες τους με ευθύτητα και ρεαλισμό προσφέροντας σίγουρα χρήσιμα Case Study (ιστορίες προς μίμηση ή αποφυγή) για όλες τις γυναίκες και όχι μόνο, που θέλουν να επιχειρήσουν.

Οι συμμετέχουσες ομιλήτριες αναφέρθηκαν στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα μέσα από προσωπικά παραδείγματα και επικεντρώθηκαν στην γενικότερη ανάγκη των επιχειρηματικών δράσεων ακόμη και όταν οι συνθήκες δεν είναι καθόλα ευνοϊκές. Οι  co founders (συνιδρύτριες) και διοργανώτριες της εκδήλωσης Νατάσσα Γρηγοράκη και Έρη Παυλάκη συντόνιζαν με απόλυτη αρμονία την ροή του event, με την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας των εθελοντριών που ξεπέρασαν εαυτό, σε μια πραγματικά όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.

Οι χορηγοί της διοργάνωσης με την δική τους προστιθέμενη αξία εξασφάλισαν μια ωραία εμπειρία τόσο για τους θεατές όσο και για τις ομιλήτριες της βραδιάς, με ένα πλούσιο μπουφέ από finger foods, cocktails, καθώς και δώρα που κληρώθηκαν για τους τυχερούς, ενώ όλα προσφέρθηκαν δωρεάν στους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Μασούτης: Δράσεις για τον καθαρισμό του Θερμαϊκού Κόλπου

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα συλλέχθηκαν περισσότερα από 30 τόνους απόβλητα, ποσότητα ίση με 96 m3.

EY Ελλάδος: Στο 2nd Wellbeingr Forum για την ψυχική υγεία των εργαζόμενων

Η ΕΥ Ελλάδος μέσα από τις περιοδικές εσωτερικές έρευνες ικανοποίησης εργαζόμενων, Employee Pulse Surveys και Wellbeing Surveys, αλλά και με τις τριμηνιαίες συναντήσεις EY Circles και τον θεσμό των EY Champions, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εκφραστούν.

ΣΕΒ – Alba: Ένταξη των τεχνών στην εκπαίδευση στελεχών

Συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

ELVIAL: Δωρεά συστημάτων αλουμινίου στον “Αρκτούρο”

Η ELVIAL στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειάς της να φροντίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συμμετείχε με ιδιαίτερη...
Skip to content