Υποτροφίες από την LG σε παιδιά για το Giannakis Academy

Date:

Share post:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 19 Ιουλίου 2017, στην Αθήνα, το καλοκαιρινό basketball camp του Παναγιώτη Γιαννάκη, το Giannakis Academy, με την υποστήριξη της LG Electronics Hellas (LG) και του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας ‘LG Αθλητές του Αύριο’.

Πρεσβεύοντας το μήνυμα «Είναι Ωραίο να Συμμετέχεις», η LG έδωσε τη δυνατότητα σε 30 παιδιά, από 7 έως 17 ετών, από την Ελλάδα και την Κύπρο, να προπονηθούν και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και σημαντικές αξίες ζωής, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη και του επιτελείου του στη Χαλκιδική σε 2 περιόδους (από τις 17 μέχρι τις 23 Ιουνίου και από τις 23 έως τις 29 Ιουνίου) και αντίστοιχα στην Αθήνα σε 2 περιόδους (από τις 6 μέχρι τις 12 Ιουλίου και από τις 13 έως κα τις 19 Ιουλίου). Ο μεγάλος ενθουσιασμός των παιδιών να συμμετέχουν στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του Giannakis Academy και «έτρεξε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας, αποτυπώθηκε από τις δηλώσεις συμμετοχής που ξεπέρασαν τις 250.  Το νέο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της LG, οι ‘LG Αθλητές του Αύριο’ επικεντρώνεται στη σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής ενώ επιδιώκει να ενθαρρύνει παιδιά και εφήβους να συνεχίσουν να αθλούνται έτσι ώστε να αναδείξει τη νέα γενιά αθλητών.

Η συνεργασία με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη και το Giannakis Academy σηματοδότησε την έναρξη του Προγράμματος το φετινό καλοκαίρι και θα συνεχίσει υλοποιώντας δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, την τελευταία ημέρα της ακαδημίας μπάσκετ δήλωσε σχετικά: «Στην LG δημιουργήσαμε το Πρόγραμμα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ γιατί θέλουμε να μεταδώσουμε τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό, να αναδείξουμε και να υποστηρίξουμε τη νέα γενιά αθλητών. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη γιατί ως ένας αληθινός θρύλος και ήρωας του μπάσκετ είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να μεταδώσει στα παιδιά όλα όσα πρεσβεύσει ο αθλητισμός. Γιατί για εμάς ο αθλητισμός αποτελεί έναν τομέα δράσης που καλλιεργεί και εξελίσσει τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα και τον θεωρούμε σημαντικό και απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητας.»

Ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε για τη συνεργασία με την LG Hellas: «Η υποστήριξη της LG στις δράσεις μας τη φετινή χρόνια ήταν πολύ σημαντική και ουσιαστική. Μέσα από την ακαδημία μας στοχεύουμε να εμπνεύσουμε τα παιδιά για έναν υγιή και δραστήριο τρόπο και όταν έχεις δίπλα σου να σε υποστηρίζει μια εταιρεία του μεγέθους της LG τότε είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά στο τέλος του camp θα έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον τους.»

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.