ZeniΘ: Στηρίζει τον κόσμο της μουσικής με το Release Athens 

Date:

Share post:

Η ΖeniΘ θα συμμετέχει ως ένθερμος υποστηρικτής στο φετινό Release Athens, ένα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς με παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες, όπως οι Pet Shop Boys, Iggy Pop, Nick Cave & The Bad Seeds και πολλά ακόμα μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής. Στο πλαίσιο της εμπορικής συνεργασίας η ZeniΘ θα διαθέσει κατά αποκλειστικότητα φυσικά εισιτήρια για προπώληση, θα προσφέρει δωρεάν προσκλήσεις και θα έχει ξεχωριστή παρουσία στον συναυλιακό χώρο. Έτσι στηρίζει και την μουσική βιομηχανία που δέχθηκε ισχυρό πλήγμα εν μέσω πανδημίας, με επιπτώσεις για τους εργαζόμενους σε μια σειρά από συνδεδεμένους τομείς και κλάδους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν ένα από τα φυσικά καταστήματα της ΖeniΘ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να αγοράσουν τα εισιτήριά τους, να ενημερωθούν για τα προϊόντα, τις προσφορές και τους διαγωνισμούς που έχει προγραμματίσει η εταιρεία που θα έχει παρουσία και στον συναυλιακό χώρο του Release Athens, δίνοντας στους επισκέπτες του φεστιβάλ την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικά activation. Ο Μάνος Εξαρχουλάκος, Εμπορικός Διευθυντής της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Μετά από τόσα «σιωπηλά» καλοκαίρια, το κοινό έχει ανάγκη από την ενέργεια της μουσικής και η ZeniΘ δε θα μπορούσε να λείπει από το πιο σημαντικό μουσικό γεγονός της χρονιάς, το Release Athens Festival. Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας, ανυπομονούμε να χαρίσουμε ακόμα μια κορυφαία εμπειρία που θα ανεβάσει την ενέργεια στο ζενίθ, υποστηρίζοντας έμπρακτα τη δέσμευσή μας να παρέχουμε αποκλειστικές προσφορές αλλά και μοναδικές εκπλήξεις. Σας περιμένουμε και όλοι μαζί -We’ll see the stars that shine so bright- όπως λέει στο “Passenger” και o Iggy Pop».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook,LinkedInInstagram καιYouTube.  

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».