ΖeniΘ: Στον 8ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης 2019

Date:

Share post:

H ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, στήριξε τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Η εταιρεία γιόρτασε τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας μαζί με 20.000 δρομείς από 60 χώρες . Την ημέρα του αγώνα, η ZeniΘ προσκάλεσε το κοινό να τρέξει με όλη του την ενέργεια στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του activation στο χωριό των Χορηγών, διεκδικώντας ένα ταξίδι στο Παρίσι για τη συμμετοχή δύο ατόμων στον Marathon de Paris, μέσω του κορυφαίου διαγωνισμού της εταιρείας. Eπίσης, κατά τη διάρκεια των εγγραφών, οι δρομείς επωφελήθηκαν από προνομιακές τιμές συμμέτοχής πραγματοποιώντας την εγγραφή τους στα καταστήματα του δικτύου ZeniΘ στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από την εξειδικευμένη ομάδα της ΖeniΘ για τα νέα προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύματος, καθώς και να γνωρίσουν περισσότερα για τις πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρει δωρεάν η εταιρεία σε όλους τους πελάτες της, υφιστάμενους και νέους.

Ο Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ZeniΘ ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη πριν από 20 χρόνια με φυσικό αέριο, ενώ τώρα πλέον και με ρεύμα κατακτά όλη την Ελλάδα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από το μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτι της πόλης.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content