Η Εθνική Ασφαλιστική ασφαλίζει δωρεάν το νεογέννητο μωρό σας!

Date:

Share post:

Η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ αλλά και την Ευρωκλινική Παίδων προσφέρουν δωρεάν ασφάλιση για κάθε μωρό που θα γεννηθεί στο μαιευτήριο ΡΕΑ.

Η εν λόγω ασφάλιση, που θα έχει τη σφραγίδα της Εθνικής Ασφαλιστικής με διάρκεια ενός έτους, σκοπό έχει να εντάξει στη νοοτροπία των νέων γονέων την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης καθώς και την ασφαλιστική συνείδηση του να προλαμβάνουν από τη μέρα γέννησης του παιδιού τους για τα ατυχή περιστατικά που ίσως εμφανιστούν στην πορεία προς την ενηλικίωσή του.

Το συμβόλαιο, θα καλύπτει νοσοκομειακή περίθαλψη και καλύψεις πρωτοβάθμιας φροντίδας από την ημέρα εξόδου του παιδιού από το μαιευτήριο ΡΕΑ – σε περιπτώσεις ατυχήματος – ενώ θα τίθεται σε ισχύ 30 μέρες μετά την έξοδο του παιδιού από το μαιευτήριο σε περίπτωση ασθένειας.

Μια αγκαλιά φροντίδας για τα μωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ με σκοπό οι νέοι γονείς να χαρίσουν στο μωρό τους την αφοσίωσή τους χωρίς καμία έγνοια.

Σε περίπτωση νοσηλείας το “Παιδικό Πρόγραμμα Full – Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ” εξασφαλίζει το μωρό με: 

  • Υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης για νοσηλεία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό μέχρι του ποσού των 1.500.000 ευρώ
  • Κάλυψη εξόδων νοσηλείας σε θέση Νοσηλείας Β’ (Δίκλινο)
  • Κάλυψη εξόδων νοσηλείας ακόμη και αν δεν χρειαστεί διανυκτέρευση στο νοσοκομείο
  • Κάλυψη αμοιβών των ιατρών που θα το φροντίζουν

Ειδικά για τον 1ο χρόνο που δεν επιβαρύνεστε με ασφάλιστρο, εξασφαλίζετε: 

  • Δυνατότητα νοσηλείας του μωρού σας αποκλειστικά στην Ευρωκλινική Παίδων με προνομιακή μικρή συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας, που ανέρχεται στο ποσό των 500 ευρώ. Η συμμετοχή αυτή μειώνεται ακόμη περισσότερο σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε και τον Κοινωνικό Φορέα Ασφάλισης (ΕΟΠΥΥ).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Ασφαλιστικό σας Σύμβουλο. 

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content